modern office furnishing

Bravosincord

Ideális hőmérséklet az irodában?

Te is tapasztaltad már, hogy az irodában lehetetlen beállítani azt a hőmérsékletet, ami mindenki számára ideális? A hőérzékenysége mindenkinek eltérő. Van, akinek mindig melege van és van aki állandóan vacog.

csm_kloeber_klimastauhl_illu_2016-03-22_1b43eea7aa.png

Többféle módja van annak, hogy felmelegítsük magunkat, de az irodában azért mégse koktélozgathatunk, azt hagyjuk meg a hétvégi partikra. :) Kesztyűben se szerencsés püfölni a klaviatúrát, tehát itt más alternatívát kell választanunk.

A megoldás: KLÖBER Klimastuhl, a fűthető-hűthető szuperszék.

A megfelelő hőmérséklet fontos feltétele annak, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyen. A Klimastuhl használatával az összes kolléga önállóan szabályozhatja a hőmérsékletet. A hölgyek általában fűtenek, a férfiak pedig hűtik magukat.
Az optimális hőmérséklet ugyanakkor elősegíti, hogy jobban teljesítsünk. Ha valaki állandóan csak vacog és forró tea szürcsölésével tölti az időt, az rontja a teljesítményt, pont úgy, ahogy a verejtékcseppek törölgetése is. :)
A szuperszék használatával ugyanakkor energiát takaríthat meg a cégünk, ezáltal csökkentheti a költségeit. A fűtési funkció 37 fokra képes felmelegedni, ami megfelel egy egészséges ember testhőmérsékletének. Az irodai hőmérséklet 1 fokos csökkenése pedig akár 6%-kal csökkentheti a fűtési költségeket. Reménykedjünk, hogy a megspórolt összeget fizuemelésre fordítja a főnök. :)

A KLÖBER Klimastuhl főbb tulajdonságai:

⇒ vezeték nélküli akkumulátor biztosítja a szabad mozgathatóságot,

⇒ az akkumulátor üzemideje fűtőmódban akár 8, hűtőmódban akár 16 óra is lehet,

⇒ intelligens „ülésfoglaltság érzékelő”, ami felismeri, ha felállunk a székből, így nincs üresjárat az üzemelésben,

⇒ klíma funkció az ülésen és a háttámlában, ami két irányból biztosítja a kellemes hőérzetet,

⇒ két lépéses vezérlő,

⇒ ergonomikus kialakítás.                     

Meggyőztünk? Ne köss kompromisszumokat! Válaszd te is a Klöber Klimastuhlt!

Bővebb információért látogass el a BravoSincord bemutatótermébe.

1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: +36 1 469 6970
E-mail: info@bravosincord.hu

Új év, új tárgyaló

Megfogadtuk saját tanácsunkat, a 2017-es évet az irodánkban egy újonnan kialakított tárgyalóval kezdtük, amelyet TOP termékeinkkel szereltünk fel. 

Pillantsatok be a kulisszák mögé! :)

A tárgyalót a GMB Stúdió Kft. DEKO üvegfalai segítségével választottuk le a bemutatótermünkből, hogy egy könnyed, légies, átlátható szobát kapjunk.

 

deko_logo.jpg

 A Dán DEKO térelválasztó építési rendszerek különféle átszerelhető- és mobil falrendszerekből, belső üvegfal szerkezetekből állnak. A rendszerek páratlan mobilitással bírnak, akár a falépítés közben is van lehetőség módosításra, méret pontosításra, a tervezést nem kötik szigorú szabványosított modul méretek.

A kivitelezés során a helyszínen méretre vágott rögzítő profilcsalád kizárja a pontatlanságot, minden minden méret milliméter pontos.

Hogy még komfortosabb érzetet kapjunk és a színes bútorokkal határozott kontrasztot hozzunk létre, fekete padlószőnyeget helyeztünk a burkolatra.

HUSH PAD-eket a falra!

Korábbi bejegyzésünkben már bővebben írtunk a Furniko innovatív akusztikai paneleiről, a HUSH PAD-ekről, amelyek segítségével stílusosan javíthatunk irodánk, tárgyalónk akusztikáján.

A különleges kialakítású panelek megállítják a hanghullámok terjedését, sőt, azok 85%-át el is nyelik, ezáltal kedvező akusztikai viszonyokat teremtenek.

A HUSH PAD-ekről itt olvashatsz.

A HUSH PAD-ek lehelletkönnyűek, ezért installálásuk nagyon egyszerű: a művelethez csupán vízmérték, mérőszalag, ceruza és öntapadós ipari tépőzár szükséges. A képen éppen Tamás kollégánk készül a ragasztószalag felhelyezésére. :)

 A tárgyaló berendezése a cégcsoportunk színeit tülrözve, kiemelt gyártóink TOP termékeit reprezentálják:

Akusztikus panel: FURNIKO HUSH PAD

Tárgyalóasztal: FURNIKO PLURIS   (a sokoldalú PLURIS rendszerről bővebben itt olvashatsz)

Tárgyalószék: PROFIM Fan

 Ha TE is kedvet kaptál az átalakításhoz, látogass el zuglói bemutatótermünkbe:

1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: +36 1 469 6970
E-mail: info@bravosincord.hu

Javíts irodád akusztikáján stílusosan!

Nehezen koncentrálsz a zajos irodában? Zavar munkatársaid telefonálása, csevegése? Az őrületbe kerget az állandóan zakatoló, pittyegő nyomtató? 

Csökkentsd a minimálisra az irodai zajokat a Hush Pad akusztikai panelekkel!

A Hush Pad kollekció nem csupán játékos, vonzó megjelenést kínál, hanem megállítja a hanghullámok terjedését - azok 85%-át elnyeli*- ezáltal kedvezőbb akusztikai viszonyokat teremt. A Hush Pad panelek a falra szerelhetőek, belógathatóak a mennyezetről, de akár szabadon álló privacy screen-ként is elhelyezhetőek, így téve játékosabbá, stílusosabbá az irodát.

hush-pads-furniko-5.jpg

*A Hush Pad akusztikai termékeket ISO 354:2005 és ISO 11654:1997-es szabványnak megfelelő akkreditált laboratóriumi teszteknek vetették alá.

 A Hush Pad környezetbarát. 100%-ban újrahasznosított PET poliészter rostokból készült. A termék előállítása során formaldehid mentes alapanyagok kerülnek felhasználásra.

Felmerülhet a kérdés, hogy biztonságos-e a Hush Pad panelek használata? A válasz: igen! Az akusztikai rendszer B-s2,d0-ás gyúlékonysági osztályba sorolható, vagyis a termék alacsony gyúlékonysági veszélyt jelent, ezáltal biztonságosan rögzíthető falra, illetve lógatható be bármilyen típusú környezetben.

 

Az akusztikai paneleket a díjnyertes brit textilgyártó, a Camira kárpitozza 100%-os tisztaságú gyapjúval. A színek széles tárházából választhatunk, így a szolíd, szinte észrevehetetlen kialakítástól az extravagáns, élénk színek alkalmazásán át mindig az adott irodai környezethez tökéletesen illeszkedő dizájn valósítható meg.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

A professzionális technológiának köszönhetően szinte bármilyen forma megvalósítható a panelekből, melyeket  nem kell külön keretbe helyezni, így megőrzik természetes könnyedségüket és kiemelkedő akusztikus tulajdonságukat.

A panelek elhelyezésének lehetséges változatai:

1/falra rögzített elemek furniko_agile_jll7_masolata.jpg

 

2/szabadon álló elemek

hush-pads-furniko-8_1.jpg

 Az elválasztóként használt Hush Pad nem pusztán a tér esztétikus megjelenéséhez járul hozzá, hanem megakadályozza, hogy a hanghullámok rögtön visszaverődjenek. Az elválasztó panelek klasszikus szögletes és változatosan kreatív formákban, mértben és színekben rendelhetők.

 

3/mennyezetről belógatott elemek  

hush-pads-furniko-7_1.jpg

 

4/telefonfülke és "privacy box" kialakítású elemek lehetővé teszik a bizalmas telefonbeszélgetések lefolytatását.

nevtelen.jpg

 

Te melyik megoldást választanád?

 

 

Engedd szabadjára a fantáziád és varázsold egyedivé az irodabútoraidat!

Ismerkedj meg a Furniko innovatív rendszerével, a PLURIS-szal!

A PLURIS nem pusztán fantázianév. A PLURIS többet jelent, számtalant, azt a pluszt, ami az irodabútor rendszer designereit inspirálja! A PLURIS minden szempontból egyedi; kompromisszumok nélkül kínálja a lehetőségek széles tárházát.

A PLURIS egy univerzális rendszer 6 féle választató vázszerkezettel. Az egyes elemek sokféleségének köszönhetően open-space irodák, konferencia termek, vezetői irodák, recepciós terek és klasszikus irodai szobák egyaránt könnyedén kialakíthatóak.

mg_7225.jpg

 

A PLURIS többet kínál, mint puszta funkcionalitás; praktikus kiegészítőivel megkönnyíti a mindennapokat.

Az asztalban elhelyezett kábelcsatorna és a designos kábelkígyó alkalmazása nem csupán rendezett vezeték-hálózatot eredményez, hanem gyors, egyszerű hozzáférést is biztosít azokhoz.

 

mg_6859.jpg

mg_6904.jpg

 

Ki mondta, hogy az irodatér komor és unalmas legyen?

A PLURIS-szal eltűnnek a határok, a rendszer a választás és kreativitás végtelen szabadságát kínálja.

Napjainkban minden cég igyekszik az egyediségét hangsúlyozni. Miért éppen az irodatér kialakítása során ne alkalmaznánk ezt az elvet?  Felmerül a kérdés, hogy vajon lehetséges, hogy egy  irodabútor valóban egyedülálló legyen és az adott vállalat arculatát tükrözze?

A válasz IGEN!

 

mg_1437.jpg

 

A PLURIS rendszer az irodabútorok teljesen új dimenzióját tárja elénk: a korábban ismert klasszikus szekrények funkcionalitása mellett az irodatér szabadon alakíthatóvá válik. Igénytől függően rendelkezésre állnak laminált-, színezett üveg-, illetve egyedi nyomattal ellátott előlapok is, amelyek megjelenésének csupán a fantázia szabhat határt.

mg_5506.jpg

 

Természet inspirálta színek

A színeknek mágikus hatása van, képesek befolyásolni a hangulatunkat. Ahogy a gasztronómiában a megfelelő fűszerezés kiemeli az étel ízét, úgy a harmonikus tér kialakítása során a gondosan megválasztott színek inspiráló, egyedi enteriőrt teremtenek.

Kifejezetten a PLURIS számára 3 új, energikus szín került bevezetésre: a Lime zöld, a Chilli vörös és a Padlizsánlila, amelyek tökéletes párost alkotnak a mogyoró- és cseresznye színű vázakkal. 

A Lime zöld a mediterrán napsugarak harmóniájával nyugodt irodai légkört biztosít.

mg_7995.jpg

 

A Chilli vörös erőteljes színe kirobbanó energiát közvetítve inspirálja a kreativitást.

mg_1029_1.jpg

 

A Padlizsánlila az elegancia és a tekintély megtestesítőjeként stimulálja az érzékeket és a kreativitást.

mg_6073_1.jpg

Te melyik színt választanád?