Új év, új tárgyaló

Megfogadtuk saját tanácsunkat, a 2017-es évet az irodánkban egy újonnan kialakított tárgyalóval kezdtük, amelyet TOP termékeinkkel szereltünk fel. 

Pillantsatok be a kulisszák mögé! :)

A tárgyalót a GMB Stúdió Kft. DEKO üvegfalai segítségével választottuk le a bemutatótermünkből, hogy egy könnyed, légies, átlátható szobát kapjunk.

 

deko_logo.jpg

 A Dán DEKO térelválasztó építési rendszerek különféle átszerelhető- és mobil falrendszerekből, belső üvegfal szerkezetekből állnak. A rendszerek páratlan mobilitással bírnak, akár a falépítés közben is van lehetőség módosításra, méret pontosításra, a tervezést nem kötik szigorú szabványosított modul méretek.

A kivitelezés során a helyszínen méretre vágott rögzítő profilcsalád kizárja a pontatlanságot, minden minden méret milliméter pontos.

Hogy még komfortosabb érzetet kapjunk és a színes bútorokkal határozott kontrasztot hozzunk létre, fekete padlószőnyeget helyeztünk a burkolatra.

HUSH PAD-eket a falra!

Korábbi bejegyzésünkben már bővebben írtunk a Furniko innovatív akusztikai paneleiről, a HUSH PAD-ekről, amelyek segítségével stílusosan javíthatunk irodánk, tárgyalónk akusztikáján.

A különleges kialakítású panelek megállítják a hanghullámok terjedését, sőt, azok 85%-át el is nyelik, ezáltal kedvező akusztikai viszonyokat teremtenek.

A HUSH PAD-ekről itt olvashatsz.

A HUSH PAD-ek lehelletkönnyűek, ezért installálásuk nagyon egyszerű: a művelethez csupán vízmérték, mérőszalag, ceruza és öntapadós ipari tépőzár szükséges. A képen éppen Tamás kollégánk készül a ragasztószalag felhelyezésére. :)

 A tárgyaló berendezése a cégcsoportunk színeit tülrözve, kiemelt gyártóink TOP termékeit reprezentálják:

Akusztikus panel: FURNIKO HUSH PAD

Tárgyalóasztal: FURNIKO PLURIS   (a sokoldalú PLURIS rendszerről bővebben itt olvashatsz)

Tárgyalószék: PROFIM Fan

 Ha TE is kedvet kaptál az átalakításhoz, látogass el zuglói bemutatótermünkbe:

1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: +36 1 469 6970
E-mail: info@bravosincord.hu