Javíts irodád akusztikáján stílusosan!

Nehezen koncentrálsz a zajos irodában? Zavar munkatársaid telefonálása, csevegése? Az őrületbe kerget az állandóan zakatoló, pittyegő nyomtató? 

Csökkentsd a minimálisra az irodai zajokat a Hush Pad akusztikai panelekkel!

A Hush Pad kollekció nem csupán játékos, vonzó megjelenést kínál, hanem megállítja a hanghullámok terjedését - azok 85%-át elnyeli*- ezáltal kedvezőbb akusztikai viszonyokat teremt. A Hush Pad panelek a falra szerelhetőek, belógathatóak a mennyezetről, de akár szabadon álló privacy screen-ként is elhelyezhetőek, így téve játékosabbá, stílusosabbá az irodát.

hush-pads-furniko-5.jpg

*A Hush Pad akusztikai termékeket ISO 354:2005 és ISO 11654:1997-es szabványnak megfelelő akkreditált laboratóriumi teszteknek vetették alá.

 A Hush Pad környezetbarát. 100%-ban újrahasznosított PET poliészter rostokból készült. A termék előállítása során formaldehid mentes alapanyagok kerülnek felhasználásra.

Felmerülhet a kérdés, hogy biztonságos-e a Hush Pad panelek használata? A válasz: igen! Az akusztikai rendszer B-s2,d0-ás gyúlékonysági osztályba sorolható, vagyis a termék alacsony gyúlékonysági veszélyt jelent, ezáltal biztonságosan rögzíthető falra, illetve lógatható be bármilyen típusú környezetben.

 

Az akusztikai paneleket a díjnyertes brit textilgyártó, a Camira kárpitozza 100%-os tisztaságú gyapjúval. A színek széles tárházából választhatunk, így a szolíd, szinte észrevehetetlen kialakítástól az extravagáns, élénk színek alkalmazásán át mindig az adott irodai környezethez tökéletesen illeszkedő dizájn valósítható meg.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

A professzionális technológiának köszönhetően szinte bármilyen forma megvalósítható a panelekből, melyeket  nem kell külön keretbe helyezni, így megőrzik természetes könnyedségüket és kiemelkedő akusztikus tulajdonságukat.

A panelek elhelyezésének lehetséges változatai:

1/falra rögzített elemek furniko_agile_jll7_masolata.jpg

 

2/szabadon álló elemek

hush-pads-furniko-8_1.jpg

 Az elválasztóként használt Hush Pad nem pusztán a tér esztétikus megjelenéséhez járul hozzá, hanem megakadályozza, hogy a hanghullámok rögtön visszaverődjenek. Az elválasztó panelek klasszikus szögletes és változatosan kreatív formákban, mértben és színekben rendelhetők.

 

3/mennyezetről belógatott elemek  

hush-pads-furniko-7_1.jpg

 

4/telefonfülke és "privacy box" kialakítású elemek lehetővé teszik a bizalmas telefonbeszélgetések lefolytatását.

nevtelen.jpg

 

Te melyik megoldást választanád?